20 Март, 2018 13:28 37 964 1

Носител на "Оскар" влиза в кожата на Железния Майк (ВИДЕО)

  • джейми фокс-
  • майк тайсън-
  • оскар-
  • холивуд

Джейми Фокс съобщи кога да очакваме биографичния филм за Тайсън

Актьорът Джейми Фокс каза, че биографичният филм за Майк Тайсън ще излезе на големия екран в следващите няколко години, съобщи в. Daily Mirror.

Главната роля в продукцията ще бъде поверена на Фокс, който ще се превъплъти в ролята на великия боксьор от 20-те до средата на 30-те му години. Актьорът неотдавна навърши 50 години.

Носителят на "Оскар" за "Рей" уточнява финансовите договорки с продуцентите за филма, посветен на забележителния път на бруклинския боец от улиците на Ню Йорк до титлата световен шампион по бокс в тежка категория.

"Познавам го. Знам историята му и съм много развълнуван, че ще участвам в това", каза той.

"Запознах се с Майк, когато бях на 21 г. и започнах да излизам с него, когато той беше на върха. Наблюдавах го в най-тежките му моменти и бях до него. Тогава не го знаех, но се подготвях за тази роля", добавя Джейми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русе

    1 0 Отговор
    Предлагам Кубрат Пулев да изиграе ролята на Майк Тайсън.