Last news in Fakti

26 Март, 2018 01:32 2 433 4

"Черната пантера" с нов рекорд

  • черната пантера-
  • филм-
  • рекорд

Филмът е най-споменаваният в Twitter

„Черната пантера“ постави рекорд за филм, който е бил най-много споменаван в социалната мрежа Twitter, съобщи Screen Rant.

В момента филмът се очертава като големия хит на 2018 г. Той надмина всички очаквания по приходи и се превърна в културен феномен.

„Черната пантера“ оглавява боксофиса вече пета поредна седмица. Това е първи подобен случай след излизането на „Аватар“ през 2009 г.

В Twitter филмът е бил споменаван 35 млн. пъти, което е абсолютен рекорд за лента. В момента той е събрал приходи от $ 1.2 млрд. Възможно е скоро да се превърне и в най-успешния филм на „Дисни“, проследяващ само един супергерой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханко Брат

    6 0 Отговор
    Очевидно хората поумняват и все повече започват да харесват черни примати :)
  • 2 Хмммммм

    4 0 Отговор
    Интересно!Оглавява Бокс офиса казваш.Вчера точно товагледах в imdb иинтересното е че начело на бокс офиса беше огнения пръстен а не черната пантера,но няма значение кадето 2 ро там и първо място от злато до бронз почти няма разлика.Надявам се автора да рзабере сърказма ми.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 TIE X1 Advanced

    3 0 Отговор
    Догодина, като пуснат филм за гей-пантерата, той ще е на първо място.