Last news in Fakti

22 Март, 2018 17:26 1 864 0

Излезе дългоочаквания трейлър на "Дедпул" 2 - нецензуриран и без филтър (ВИДЕО)

  • дедпул-
  • трейлър-
  • филм-
  • marvel-
  • comic book

Трейлърът е в типичния за Дедпул стил - без грам цензура

Новият трейлър на Дедпул 2 най-накрая е тук. Продължението на ужасно успешния филм от 2015 ще се завърти по кината на 16 май. След месеци на необичайни маркетинг подходи от страна на франчайза вече имаме традиционен поглед върху филма.

Освен звездата в главна роля Райън Рейнолдс в трейлърът виждаме всички останали герои, които се завръщат в лената - Ванеса (Морена Бакарин), Невестулката (Ти Джей Милър), верният другар на Дедпул - Допиндър (Каран Сони) и др.

Но има и доста сцени, които ни разкриват и новите попълнения в каста - Кейбъл на актьора Джош Бролин и Домино на Зази Бийтс. По изключително забавен начин филмът прави препратка към екипа от супер герои X-Force от комиксите за Дедпул. Очаквано, лентата ще е пълна с насилие, черен хумор, кървища и нецензурни думи. Предупредени сте!

Режисьор на Дедпул 2 е Дейвид Лийч. Той приема щафетата от Тим Милър, за който се говори, че не се разбирал добре с Рейнолдс за това как да бъде режисиран филма. През изминалата седмица се разбра, че се снимат и добавят нови сцени към филма, за да се увеличи екранното присъствие на новите герои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА