Last news in Fakti

22 Март, 2018 17:52 5 286 2

AC/DC продължават с Аксел Роуз (ВИДЕО)

  • ac/dc-
  • guns n' roses-
  • аксел роуз-
  • ангъс йънг-
  • брайън джонсън

Бандата ще концертира с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него

Австралийските рок легенди AC/DC ще издадат нов албум с настоящия фронтмен Аксел Роуз, потвърди и Енгри Андерсън от бандата Rose tattoo, цитиран от Contactmusic.

Китаристът Ангъс Йънг, който е единственият останал жив член на оригиналния състав, казал на Енгри, че планира да направи албум с бившия вокалист на Guns N' Roses. Аксел Роуз замести фронтмена на AC/DC Брайън Джонсън през 2016 г.

"Той ми каза "Приятел, пиша нов албум". Попитах го кой ще бъде в групата и той каза "Аксел". Брайън не е там, Фил не е там, Клиф не е там, за нещастие и Малкълм го няма вече. Да, тъжно е, че оригиналният състав го няма, но хората, които ги подкрепяха през цялата им кариера, искат да чуят песните", каза Енгри.

Миналия месец биографът на групата Мъри Енгълхарт написа на страницата си във Facebook, че партньорството между Роуз и Йънг ще продължи - под формата на концертна дейност и дори на нов албум.

"Спекулирайте колкото желаете, но съм казвал и пак ще повторя - групата AC/DC ще продължи да концертира с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него. Големият риск, който Ангъс пое с този ход, се оказа печеливш, и подготви сцената за бъдещето", пише Енгълхарт.

Аксел понастоящем е ангажиран със световното турне "Not In This Lifetime" на Guns N' Roses, което трябва да приключи през юли в Швеция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Керанг

    0 10 Отговор
    Издухани барутници , ама не пускат кокала. За нищо не стават вече. Само развалят доброто мнение на бившите си групи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.