Last news in Fakti

27 Март, 2018 10:20 2 026 2

Рок икона: Бог ме спаси от алкохола (ВИДЕО)

  • алис купър-
  • бог-
  • алкохол-
  • църква

Алис Купър ходи на църква всяка неделя и чете пасажи от Библията ежедневно

Американската рок легенда Алис Купър твърди, че религията му е помогнала да се пребори с алкохолизма си, съобщава Daily Mail.

Седемдесетгодишният рокаджия бил предупреден преди 37 лета, че ако не откаже пиенето, просто ще умре. Тогава той по спешност бил закаран в болницата, защото започнал да повръща кръв. "Пил съм с Джим Морисън, Джими Хендрикс и Кийт Муун. Всички те умряха на 27!"

Когато Алис Купър бил на крачка от смъртта, това го накарало да се завърне към вярата в Бог. "Никъде не е казано в християнското вероучение, че не мога да бъда рок звезда. Поверих съдбата си в ръцете на Исус Христос и той ме спаси", твърди рок ветеранът.

Сега той ходи на църква всяка неделя и чете пасажи от Библията всеки ден. Алис Купър се радва, че никое от трите му деца няма проблеми с дрогата и алкохола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мормонджи Йезуита

    4 6 Отговор
    Баш тоз дет от водъта прай вино ли та спаси бе? Да не е било с кисела жилка?
  • 2 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    този винаги съм го смятал за най демоничния певец