7 Април, 2018 22:28 3 541 5

Правят нов филм по "Дюн"

  • филм-
  • нов-
  • дюн

Денис Вилньов ще режисира лентата

Възможно е да видим нови филми от поредицата „Дюн“, съобщи MovieWeb.

Новината беше обявена от Брайън Хърбърт и Кевин Джей Андерсън. Те работиха заедно по издаването на книгите за предисторията на популярната фантастична поредица.

Двамата вече са разговаряли с режисьора Денис Вилньов.

„Вече видях два варианта за сценарий по „Дюн“. Аз и Кевин обсъдихме и двата. Те стават все по-добри“, заяви Вилньов.

По „Дюн“ вече има игрален филм от 1984 г., който не постигна финансов успех. По поредицата има и няколко телевизионни поредици.

Все още не е ясно коя история смята да филмира Вилньов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо Вр

    7 1 Отговор
    Поредицата на Франк Хърбърт е страхотна. Препоръчвам я на всеки, който обича фантастика. Филмът за съжаление е слабичък. Вярно - компютрите могат да създадат по - добри ефекти. Ще чакам новият филм с нетърпение.
  • 2 Именно

    8 0 Отговор
    Филмът от 84-та е доста добър, като за него време даже супер, но по-скоро малко е изпреварил времето си, може би заради това не е бил финансов успех.
    Предвид че книгите са уникални (а и са поредица) дават възможност да се направи страхотна поредица/сериал, дано не го оплескат само!
  • 3 Реалат

    5 0 Отговор
    Филмът на Дейвид Линч е велик!!!

    Коментиран от #4

  • 4 МАК

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалат":

    Абсолютно !! Страхотен филм жалко че някой от артистите не са измеждуживите. Щеше да е интересно да са трите части с тях!!!
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    книгата е най-великото нещо, което съм чел...а съм чел доста. Колкото до филма от 84-та, той приключва с тървия том от книгата. А истинските и смислени части са 2 и 3.