8 Април, 2018 06:30 3 359 3

Още една кеч легенда иска роля в "Бързи и яростни"

  • джон сина-
  • филм-
  • бързи и яростни

Джон Сина иска да се снима в "Бързи и яростни"

Още една кеч легенда иска роля в "Бързи и яростни" - 1
Снимка: БТА/AP

Джон Сина призна, че с удоволствие би се снимал в някоя от частите на поредицата „Бързи и яростни“, съобщи MovieWeb.

Кеч легендата вече прави опити за сериозен пробив в Холивуд. Сина получи главната роля в предстоящият да бъде заснет „Дюк Нюкъм“. Той обаче с удоволствие би тръгнал по пътя на Дуейн Джонсън Скалата, който покрай „Бързи и яростни“ се превърна в най-търсения актьор в Холивуд.

„Това е извън моя контрол, но подобна възможност наистина би ми харесала. Това за мен е мечта. Никога не съм си мислил за неща, от сорта на това, че много искам да се снимам с даден актьор. Мисля си обаче, че аз имам химия в реалния живот със Скалата. Това определено е в списъка ми с желания“, заяви Сина.

Скалата се превърна в сензация в света на кеча, преди да започне пътя си в Холивуд. Самият Сина започна да се снима във филми още през 2005 г., но започна да търси сериозна филмова кариера едва през последните няколко години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    10 1 Отговор
    Бързи и яростни отдавна се превърна в боза!
    Колкото повече серии се мъчат да направят, толкова по зле става.

    Коментиран от #2

  • 2 99 стинки

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    Прав си, но явно филмите от поредицата носят пари и затова продължават да ги снимат. По принцип най-готин е първия филм, евентуално още едно или две негови "продължения" също се получават добре, но почне ли да става някаква дълга поредица дотяга и не е интересно, губи се първоначалната идея. Скалата е харизматичен и затова успя да пробие в киното, Сина също не е зле тъй че може да направи и той добра кариера.
  • 3 Расулюлах

    2 1 Отговор
    Важното е зомбитата да дават доларчета и да зяпат глупостите на екрана