8 Април, 2018 22:00 5 190 0

Холивудска звезда ще става майка

  • кейт хъдсън

Актрисата Кейт Хъдсън очаква момиченце

Холивудска звезда ще става майка - 1
Снимка: БТА/АР

Кейт Хъдсън очаква момиченце от приятеля си Дани Фуджикава, съобщи Контактмюзик. Това ще е първото им дете.

38-годишната актриса разкри в Инстаграм, че е бременна с първото дете от приятеля си.
Кейт има трима сина - 14-годишния Райдър и 6-годишните Крис Робинсън и Бингам от Мат Белами. Тя е постнала видео от парти, на което става ясно какъв е полът на нероденото й бебе.

"Изненада! Ако се чудите защо отсъствам толкова дълго от социалните мрежи, причината е, че никога не съм се чувствала толкова зле. В сравнение с предишните ми бременности това е първото тримесечие от бременност, през което ми бе най-зле", е написала тя в информация към видеото.

"Кейт и Дани са много щастливи - поясни източник, цитиран от сп. "Пийпъл". - Те отдавна правеха опити Кейт да забременее."

Звездата от филмите "Почти известни" и "Булчински войни" отбеляза миналия месец, че би искала в бъдеще да роди момиченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА