8 Април, 2018 13:10 5 908 0

Дъщерята на Кърт Кобейн с музикален дебют

  • кърт кобейн-
  • нирвана-
  • nirvana-
  • франсис бийн кобейн

Франсис Бийн Кобейн пуска първа своя песен

Дъщерята на Кърт Кобейн с музикален дебют - 1

Дъщерята на фронтмена на "Нирвана" Кърт Кобейн - Франсис Бийн Кобейн разкри, че записала първата си песен и че се чувства малко изнервена, съобщи Контактмюзик.

Кърт Кобейн, който се самоуби на 5 април на 1994 г. на 27-годишна възраст, и неговата гръндж рок банда имаха и продължават да имат много фенове. Сега става ясно, че 25-годишната дъщеря, с която го дари певицата от групата "Хоул" Кортни Лав, изглежда ще тръгне по техните стъпки.

Визуалната художничка и модел Франсис Бийн Кобейн е качила в Инстаграм видео, на което показва певческите си умения и емоциите си. "Изнервена съм, защото не мога да свиря на китара заради дългите си нокти - поясни тя. - Затова стоя сама в стаята си и пея на себе си. Да нямам телевизор у дома е най-доброто решение, защото съм принудена да се занимавам с нещо, свързано с мислите и душата ми, вместо да пилея енергия за неща, които не изискват мисловна дейност."

Дъщерята на Кърт Кобейн с музикален дебют

По-рано Франсис Бийн отбеляза пред сп. "Ролинг стоун", че намерила мотивация в изкуството. "Усещам мотивация и амбиция, каквито нямах по-рано - сподели тя. - Щом се събудя сутрин, се залавям да творя."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА