16 Април, 2018 08:28 1 499 0

Bon Jovi отново заедно (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • bon jovi-
  • ричи самбора-
  • джон бон джоуви

Бандата се събра в оригиналния си състав за въвеждането в Залата на славата на рокендрола

Bon Jovi отново заедно (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Bon Jovi се събраха в оригиналния си състав за състоялата се в Кливланд, Охайо, церемония по въвеждане в Залата на славата на рокендрола на избраниците за 2018 г., предадe AP.

На събитието към фронтмена Джон Бон Джоуви, барабаниста Тико Торес и кийбордиста Дейвид Брайън се присъединиха бившите членове на бандата Алек Джон Съч и Ричи Самбора.

Освен Bon Jovi, в Залата на славата на рокендрола бяха въведени групите Dire Straits и Cars, както и посмъртно певиците Нина Симон и Сестра Розета Тарп.

Bon Jovi отново заедно (ВИДЕО+СНИМКИ)

Списъкът за 2018 г. отбелязва завръщането към "корените" на Залата на славата на рокендрола, след като през последните две години в нея бяха въведени рапъри като Тупак Шакур и групата N.W.A.

Bon Jovi отново заедно (ВИДЕО+СНИМКИ)

Изпълнителите подлежат на избиране 25 години след излизането на първия им сингъл или албум. След въвеждането в Залата на славата на рокендрола, творчеството им става част от постоянна изложба в Музея на славата на рокендрола в Кливланд, Охайо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА