Last news in Fakti

30 Април, 2018 14:06 3 509 9

Земята се тресе! Отмъстителите отново са тук (ВИДЕО)

  • отмъстителите-
  • marvel-
  • робърт дауни-младши-
  • стан лий

"Отмъстителите: Война без край" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Земята се тресе! Отмъстителите отново са тук (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

"Отмъстителите: Война без край" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 250 милиона щатски долара, като задмина "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и постави рекорд за най-печеливш дебютен уикенд за всички времена, съобщи CNN.

Филмът, който събира повече 20 супергерои на Marvel, постави и нов световен рекорд с приходи от 630 милиона долара, въпреки че прожекциите в Китай - втория по значимост пазар, още не са започнали. В ролите са Робърт Дауни-младши, Крис Хемсуърт, Чадуик Боузман, Крис Еванс, Марк Ръфало. Бюджетът на филма е почти 300 милиона долара.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка с далечните 10,76 милиона долара е хорър-трилърът "Нито звук", режисиран от Джон Красински. Трети е "Диагноза: Секси!" с приходи от 8,1 милиона долара.

Следва "Rampage: Унищожителите" с Дуейн Джонсън с приходи от 7,1 милиона долара. Петото място зае "Черната пантера" с 4,4 милиона долара.

Земята се тресе! Отмъстителите отново са тук (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    3 2 Отговор
    Мачкайте, животниииии!
  • 2 Ярослав Станчев

    8 9 Отговор
    Поредната боза.

    Коментиран от #3

  • 3 Говно

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Поредния трол.
  • 4 Зорлем

    3 10 Отговор
    "Риъли"?! "Оу, май Год!"

    Разбирам да беше класация за филми за второ- и третокласници, ама хора, които са на двуцифрен брой години, да гледат и да се впечатляват от такива неща, признавам си не го разбирам.

    Коментиран от #9

  • 5 Ford Prefect

    6 1 Отговор
    Никъде не пише, че трябва да разбираш всичко. Живеем в свободна страна. Всеки е свободен да си гледа каквито филми му харесват. Сега не ти е времето на петилетките, когато "умните" глави ни казваха какво да гледаме и слушаме. А и децата на 80-те и 90-те вече порастнахме, любимите ни комикси станаха игрални филми. И аз не разбирам как може да има хора, които гледат филми като Бързи и яростни, разните там ужаси и екшъни. Ама не се кахъря. Свят широк, хора всякакви. И едно въпросче - ти какво филми гледаш?
  • 6 Зорлем

    2 2 Отговор
    Ама да си ги гледа, който иска. Въобще не става дума да се забранява нещо на някой. Но, това означава, че и всеки може (дори трябва!) да бъде осмиван за действията и вкусовете си. Аз мога да го понеса, а вие?

    Иначе аз гледам, каквото пуснат по телевизията, докато заспивам на дивана. На кино не съм бил от 100 години, с изключение на няколко пъти, когато трябваше да водя някое от децата. Ако трябва обаче да си избера нещо съзнателно, ще е комедия, но не тип "колежански хумор", а нещо по-скоро като Монти Пайтън.
  • 7 112

    1 4 Отговор
    Няма такава цигания. Не бих се прежалил да гледам подобна глупост.
  • 8 надежда

    1 0 Отговор
    тоззз дуйн нал беше най-големия и най-платения а ,що е на опашката
  • 9 Разум

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зорлем":

    Ти си май от тези тесногръди "зрели" хора, които си мислят, че щом даден филм е за супергерои или анимационен, значи е само за деца...тъжно.