692 0

400 милиона ще гледат Евровизия довечера

Представителите на 26 държави ще премерят сили във финала

Финалът на песенния конкурс „Евровизия“ 2018 ще започне в 22:00 часа тази вечер.

Представителите на 26 държави ще премерят сили за челна позиция и, разбира се, за победа и домакинство на "Евровизия 2019", пише epicenter.bg. Това са Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Португалия, Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия, Ирландия, Сърбия, Молдова, Унгария, Украйна, Швеция, Австралия, Норвегия, Дания, Словения, Холандия и България.

Довечера група „Equinox“ ще пее под номер 18.
Родните участници Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл отново ще разчитат на силна подкрепата на българите в чужбина, чийто вот ще формира 50% от крайния резултат за България.

Популярната певица и тв водеща Йоанна Драгнева ще се включи наживо в ефира на Националата телевизия, за да обяви вота на професионалното жури от България.

През 2008 година, заедно с колегите си от „Deep Zone Project“, Йоанна представи страната ни на песенния конкурс в Белград.

Очаква се големият финал на 63-тото издание да бъде проследен на живо от около 12 000 души в португалската столица. Броят на телевизионните зрители пък ще надвиши 400 милиона.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай