Last news in Fakti

21 Май, 2018 13:46 2 238 4

Дивакът на Marvel чупи рекорди (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • deadpool-
  • детпул-
  • marvel-
  • марвъл

"Дедпул 2" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка 

Дивакът на Marvel чупи рекорди (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

"Дедпул 2" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 125 милиона долара, съобщи Contactmusic.

Приходите са по-малко от постижението на първия филм, който със 132,4 милиона постави рекорд за дебют на продукция, забранена за зрители до 18 години, но бяха достатъчни да изместят "Отмъстителите " от челната позиция.

"Дедпул 2" зае второ място в историята за дебют на филм, забранен за зрители под 18 години, и третото за годината след "Отмъстителите: Война без край" и "Черната пантера".

"Дедпул 2" беше приет отлично от кинокритиците - с оценка 84 процента в сайта Ротън томатоус и "А" в Синема скоър.

Отговарящият за разпространението на вътрешния пазар от "Туентиът сенчъри фокс" Крис Андерсън отдаде силния дебют на изпълнителя на главната роля Райън Рейнолдс.

"Нямам достатъчно думи, за да го похваля - каза Крис Арънсън. - Не само за въплъщаването в образа , но и за промоционалната дейност".

Дивакът на Marvel чупи рекорди (ВИДЕО+СНИМКИ)

Дивакът на Marvel чупи рекорди (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Отмъстителите: Война без край" слезе на второто място с приходи от 29 милиона долара, след като три седмици оглавяваше бокс-офис класацията на Северна Америка. Общите приходи от филма на вътрешния пазар са 595,4 милиона долара и 1,2 милиарда долара в чужбина. Филмът вече зае петото място по приходи за всички времена в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    7 4 Отговор
    От новите филми за супергерои само Deadpool ми харесва. Отаналото е помия особено като ги съберат на едно място в Отмъстителите. Общо взето като са самостоятелни филмите са интересни но започнат ли да ги смесват става една голяма боза.
  • 2 Реалата

    9 1 Отговор
    Мачкай, Дет!
  • 3 Гошо

    6 0 Отговор
    Голям е баце Дет!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.