23 Май, 2018 17:25 875 0

"Пътувай и чети" с ретро трамвая на 24 май

  • пътувай и чети-
  • трамвай-
  • ретро трамвай-
  • 24 май-
  • писменост-
  • култура

Качете се с книга в ръка от уважение към празника

"Пътувай и чети" с ретро трамвая на 24 май - 1

Центърът за градска мобилност кани всички почитатели на старинния трамвай да се повозят с него из столицата утре, 24 май, по случай деня на писмеността.

Любимият на столичани и гостите на София ретро трамвай ще направи два курса под мотото на кампанията на ЦГМ „Пътувай и чети“. Всички пътници са поканени да се качат в трамвая с книга в ръка и като знак за уважение към празника.

В ретро трамвая ще бъдат намерени брошури с информация за кампанията на ЦГМ и Младежки театър "Николай Бинев", която предоставя 50% намаление от цената на билет за спектаклите на наши клиенти с дългосрочно заредени карти за градски транспорт. Може да получите и красив разделител за страници, напомнящ ви, че четенето на книга в градския транспорт може да се превърне пътуването в удоволствие.

На 24 май ретро трамваят ще очаква пътниците си за поредната разходка из София в 16:00 и в 17:00 часа на пл. „Възраждане“ с маршрут по бул. „Ботев“, „Витоша“, НДК до кв. „Ив. Вазов“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА