Last news in Fakti

25 Май, 2018 12:35 2 098 9

Палавият Морган спешно се извини

  • морган фрийман-
  • сексуален тормоз

Актьорът Морган Фрийман се извини, след като беше обвинен в сексуален тормоз и непристойно поведение

Палавият Морган спешно се извини - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът ветеран и носител на "Оскар" Морган Фрийман се извини, след като срещу него бяха отправени обвинения в сексуален тормоз и непристойно поведение, предадe BBC.

80-годишният Фрийман е поднесъл извиненията си след съобщение на CNN, според което осем жени са го обвинили в непристойно поведение на снимачната площадка или по време на промоционални ангажименти.

В хода на собствено разследване от СNN са разговаряли с 16 души. Сред тях осем жени са отправили обвинения към Фрийман, а други осем са били свидетели на непристойно поведение от негова страна.

Една от неназованите дами е млада асистентка, която твърди, че месеци наред през лятото на 2015 г. е била обект на сексуален тормоз от страна на Фрийман по време на снимките на комедията "Обир със стил". Жената обвинява актьора, че периодично я е докосвал без позволението й, коментирал е външността й, и се е опитвал да повдигне полата й, интересувайки се живо дали носи бельо.

Няколко други жени твърдят, че Морган се е заглеждал по бюстовете им или е коментирал телата им.

Палавият Морган спешно се извини

"Всеки, който ме познава или е работил с мен, знае, че не съм човек, който умишлено би нанесъл обида или съзнателно би поставил някого в неудобно положение. Извинявам се на всички, които са се почувствали засегнати", се посочва в изявлението, направено от Фрийман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    То и други трябва да се извинят, но липсата на добро възпитание им пречи. :)
  • 2 no name no face no number

    14 1 Отговор
    Жените удрят гадомера в последно време. И защо не са му казали лично, че не им е приятно ами по пресата трябва да четем тези простотии и защо чак 2015 сега сме 2018 Х ли са имали в устата 3 години та не са се разбрали

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Гоуст

    7 0 Отговор
    Хахаха и какво излиза: гаден хетеросексуалист??? След някоя друга година хетеросексуалните ще да обратни, защото ще са малцинство
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Morgoth

    11 0 Отговор
    Добре че е черен, иначе щеше да изяде хурката, а сега само с извинение се размина. Тези в Холивуд вече граница нямат с този сексуален тормоз, а половината жени там са избрани заради външния им вид и защото са го "употребили" на правилното място.

    Коментиран от #8

  • 6 Ужас

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Хайде при мама и тати дате възпитат.

    Коментиран от #7

  • 7 НеВъзпитан

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ужас":

    Ти за възпитан ли се имаш? По - добре иди на доктор да се прегледаш. А най-добре вземи тел да се обесиш.
  • 8 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Morgoth":

    Бил Козби също е черен, обаче отнесе плувката като стой та гледай.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.