1 487 0

Хан Соло одобри... Хан Соло (ВИДЕО)

Актьорът Харисън Форд хареса наследника си Олдън Ерънрайх

Анатоли Стайков

От над 40 години за феновете на култовата космическа сага "Междузвездни войни" има само един Хан Соло - Харисън Форд. Тази нагласа се променя днес с излизането на екран на самостоятелния филм "Соло: История от Междузвездни войни" за приключения на младия контрабандист с актьора Олдън Ерънрайх в главната роля.

Почитателите вероятно ще преосмислят позицията си, след като разберат, че филмът, както и наследникът му в образа на Хан Соло, са получили одобрението на самия Форд, съобщи Contactmusic.

75-годишният актьор все още не е коментирал лично отношението си към новия филм и своя наследник Олдън Ерънрайх. Според режисьора на филма "Соло: История от Междузвездни войни" Рон Хауърд обаче Харисън Форд е във възторг от продукцията и е дал одобрението си за своя колега, който "отлично" се е справил със задача да пресъздаде младия Хан Соло.

"Не съм чувал Харисън да сипе хвалебствия за каквото и да е било, но той е във възторг и не пести суперлативи за филма и наследника си. Той ми каза: "Олдън го закова. Образът му пасна идеално", споделя Рон Хауърд за МувиУеб.

Режисьорът допълва, че Харисън Форд е гледал филма два пъти преди излизането му на екран.

Актьорът ветеран и младият му колега освен това изглежда са се сближили, след като Олдън получи ролята на Хан Соло. Наскоро Форд дори изненада Ерънрайх с появата си на негово интервю.

Любопитен факт е, че "Соло: История от Междузвездни войни" излиза на екран на същата дата, на която по кината в САЩ през 1977 г. тръгва първата продукция от култовата поредица.

Филмът "Междузвездни войни" на американския режисьор Джордж Лукас излиза на екран в САЩ на 25 май 1977 г.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай