1 330 0

Уди Харелсън с мистериозна роля (ВИДЕО)

Актьорът ще се снима във филма "Венъм"

Уди Харелсън с мистериозна роля (ВИДЕО)
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Уди Харелсън потвърди, че ще е част от актьорския състав на филма "Венъм", но не разкри каква роля му е поверена, съобщи Contactmusic.

Смята се, че 56-годишният Харелсън ще се превъплъти в образа на Карнидж в новия филм, базиран върху персонажа Венъм на Marvel и продуциран от Sony Pictures. Актьорът не е потвърдил тези слухове, но увери, че ще се снима във филма и в евентуалното му продължение.

Запитан какво го е накарало да се съгласи да изпълни роля в новия филм, Уди отговори: "Нали знаете, режисьор ще е Рубен Флайшър, който засне филма "Земята на зомбитата". Това до голяма степен повлия върху решението ми. Освен това в актьорския състав ще е Том Харди, когото много уважавам. Смятам, че той е сред най-добрите актьори. Нека добавим и добрия сценарий. Казах си, че не трябва да пропускам възможността да се снимам във филма".

Независимо каква роля ще изпълни, той ще партнира на Том Харди, който ще е в образа на Венъм и неговото алтер его Еди Брок.

Мишел Уилямс ще изпълни ролята на приятелката на Еди, а в актьорския състав ще са също Риз Ахмед, Джени Слейт, Скот Хейз и Рийд Скот.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай