30 Май, 2018 19:40 1 978 4

От какво се страхува Принца на мрака? (ВИДЕО)

  • black sabbath-
  • ози озбърн

Британскaта рок легенда Ози Озбърн обяви, че най-много на света се страхува от себе си

От какво се страхува Принца на мрака? (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Британският рок музикант и основател на групата Black Sabbath Ози Озбърн обяви, че най-много на света се страхува от себе си, съобщи Lenta.ru.

По-рано той се е боил най-силно от съпругата си Шарън. "Казвам го с цялото си уважение", подчерта Ози.

Ози и Шарън се ожениха през 1982 г. За рокаджията това е втори брак. Двамата имат три деца - Ейми, Кели и Джек. Семейството на вокалиста на Black Sabbath стана известно с телевизионното риалити "Семейство Озбърн".

От какво се страхува Принца на мрака? (ВИДЕО)

Истинското име на британския изпълнител е Джон. Той стана световноизвестен в началото на 70-те години като вокалист на хеви метъл бандата Black Sabbath. Групата е основана през 1968 г. и е сред основоположниците на хеви метъла.

През 1979 г. Озбърн е изгонен от Black Sabbath за пиянство и наркозависимост. Рокаджията обаче успя да направи успешна солова кариера, а бандата продължи с други вокалисти. Няколко пъти групата се събира в оригиналния си състав, с изключение на барабаниста Бил Уорд.

През 2013 г. излезе албума на Black Sabbath "13". Той беше първият студиен проект на групата и Ози Озбърн от 35 години. Няколко години по-късно стана ясно, че членовете на бандата смятат да я разпуснат. Преди това обаче те направиха прощално турне.

Последният концерт от него беше през февруари 2017 г. в родния на музикантите Бирмингам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mdaa

    5 1 Отговор
    Те и други се страхуват от себе си и си живеят сами. Така, че не е новина.
  • 2 Жозефино

    8 2 Отговор
    Дедо Ози е гигант!
  • 3 Bill Ward

    2 1 Отговор
    От еврейката се страхува той най-много. Последно бега от нея миналата година и сеа тая го е накарала да се страхува и от себе си. Дано не го мъчи пак жива гъска да ръфа!
  • 4 Жозефино

    3 1 Отговор
    Ози, Ози, Ози!