4 Юни, 2018 06:04 3 842 0

Джон Сина заменя Силвестър Сталоун

  • джон сина-
  • силвестър сталоун-
  • джаки чан

Той ще се снима във филм с Джаки Чан

Джон Сина може да замени Силвестър Сталоун в нов филм, съобщи Screen Rant.

Продукцията е със заглавие „Ex-Baghdad”. В нея участва и Джаки Чан. Това трябваше да е първият филм, в който Сталоун и Чан да споделят един екран. Сега обаче Сталоун се е оттеглил от продукцията.

Филмът ще разказва за китайско представителство в Багдад, което е нападнато от екстремисти. Американски командос и представител на китайските специални части се обединяват, за да спасят пленените служители.

Сина вече направи няколко роли и се опитва да се наложи като водещо лице в Холивуд. Очаква се той да получи и главна роля в бъдещия филм по „Трансформърс“, който ще разказва за персонажа на Бъмбълби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА