1 Юни, 2018 10:25 2 547 7

Стига сме били поетични, нека станем цинични (ВИДЕО)

  • наше си е саше-
  • мила роберт-
  • авторски проект-
  • песен-
  • сатиричен поп

Мила Роберт представя авторски проект в стил сатиричен поп

Мила Роберт представя един авторски проект в стил сатиричен поп, който носи звучното заглавие „Наше си е, Саше“

Песента престоява в очакване две години, докато не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща провокира Мила Роберт да я запише.

Не е посветена на конкретен Сашо, но всеки в живота си е имал поне по „едно Саше“ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.

Идеята за видеото е вдъхновена от самотата. Мила избира супермаркет за снимките на видеоклипа, защото обича да се разхожда там. „Уютни са ми. Там, човек може да е сам, да е объркан, колкото си иска и да се върти в кръг“ - разказва Мила.

Самата песен Мила написва в самота – няма никакво Саше, а и се искало да има. Песента бързо набира популярност сред младите хора в интернет, повечето от тях я определят, като свой „химн на лятото“.

Проектът „Наше си е, Саше“, Мила Роберт финансира сама – месец април прави изложба с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло, продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа участват състуденти на Мила от Театралната академия.

Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ , Мила Роберт ВЕЧЕ е във функциите на: продуцент, автор на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „Нашия сигнал“ на Емил Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    17 0 Отговор
    Ментално музикален инвалид.
  • 2 цък

    13 0 Отговор
    Ни мЪ кефи !
  • 3 Maya Vapcarova

    12 0 Отговор
    Връщам си думите назад - тази бездарна и грозна певица ни подлага на културен тероризъм, не поп-фолк романтичката...
  • 4 ХХХ

    7 1 Отговор
    Откачена работа, честно. Много изтрещели младите, ужас ...

    Картината не е лоша, обаче. Да рисува и да инвестира парите си в това си начинание.

    Коментиран от #6

  • 5 Оптимист

    1 6 Отговор
    Браво !! България има бъдеще !!!
    Идват новите будители !
  • 6 Румяна Костова

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХХХ":

    Картината има хубава енергия.Песента не ми е по вкуса.Не съм забелязала младите да са толкова поетични,че да имат спешна нужда от цинизъм,за да върнат равновесието в душата си.
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    Доста е цинична ! Прилича на майка си!