1 924 7

Стига сме били поетични, нека станем цинични (ВИДЕО)

Мила Роберт представя авторски проект в стил сатиричен поп

Мила Роберт представя един авторски проект в стил сатиричен поп, който носи звучното заглавие „Наше си е, Саше“

Песента престоява в очакване две години, докато не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща провокира Мила Роберт да я запише.

Не е посветена на конкретен Сашо, но всеки в живота си е имал поне по „едно Саше“ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.

Идеята за видеото е вдъхновена от самотата. Мила избира супермаркет за снимките на видеоклипа, защото обича да се разхожда там. „Уютни са ми. Там, човек може да е сам, да е объркан, колкото си иска и да се върти в кръг“ - разказва Мила.

Самата песен Мила написва в самота – няма никакво Саше, а и се искало да има. Песента бързо набира популярност сред младите хора в интернет, повечето от тях я определят, като свой „химн на лятото“.

Проектът „Наше си е, Саше“, Мила Роберт финансира сама – месец април прави изложба с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло, продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа участват състуденти на Мила от Театралната академия.

Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ , Мила Роберт ВЕЧЕ е във функциите на: продуцент, автор на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „Нашия сигнал“ на Емил Димитров.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Bahti
  Отговор
  1 10:30  01.06.18
  Ментално музикален инвалид.
 • цък
  Отговор
  2 10:30  01.06.18
  Ни мЪ кефи !
 • Maya Vapcarova
  Отговор
  3 10:37  01.06.18
  Връщам си думите назад - тази бездарна и грозна певица ни подлага на културен тероризъм, не поп-фолк романтичката...

 • ХХХ
  Отговор
  4 12:08  01.06.18
  Откачена работа, честно. Много изтрещели младите, ужас ... Картината не е лоша, обаче. Да рисува и да инвестира парите си в това си начинание.

  Коментиран от #6

 • Оптимист
  Отговор
  5 05:59  02.06.18
  Браво !! България има бъдеще !!! Идват новите будители !
 • Румяна Костова
  Отговор
  6 08:19  02.06.18

  До коментар #4 от "ХХХ":

  Картината има хубава енергия.Песента не ми е по вкуса.Не съм забелязала младите да са толкова поетични,че да имат спешна нужда от цинизъм,за да върнат равновесието в душата си.
 • гост
  Отговор
  7 17:08  03.06.18
  Доста е цинична ! Прилича на майка си!

Напиши коментар:


Публикувай