1 580 6

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ)

Холивудският продуцент пледира, че е невинен по обвиненията в изнасилване и сексуално нападение

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн пледира, че е невинен по обвиненията в изнасилване и сексуално нападение по първите заведени срещу него съдебни дела в Ню Йорк, съобщи CNN.

Миналата седмица съдебни заседатели подведоха под отговорност Уайнстийн по два случая - единия за изнасилване през 2013 г., а другия за насилствени действия от сексуално естество през 2004 г.

Той се предаде на полицията в Ню Йорк и беше освободен под гаранция от 1 милион долара, като му беше наредено да предаде паспорта си и да носи проследяващо устройство, както и да не напуска щатите Ню Йорк или Кънектикът.

Стотина жени се оплакаха от поведението на 66-годишния продуцент и го обвиниха в сексуални посегателства, а някои и в изнасилване. Той отрича да е правил каквото и да било без съгласието на другата страна.

Страните по двете дела не се посочват. Адвокатът на Уайнстийн каза, че с едната жена той е имал 10-годишна връзка. За другата се предполага, че е Лусия Еванс, която той е принудил да му направи фелацио, когато е искала да стане актриса.

Ако бъде признат за виновен, Харви може да бъде осъден на пет до 25 години затвор. Специалистите не изключват на по-късен етап от делото той да се признае за виновен, за да получи по-кратка присъда, ако адвокатите му преценят, че не може да спечели делото.

Разследвания по обвинения в изнасилване срещу Уайнстийн се водят и в Лондон, и в Лос Анджелис.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 10:03  06.06.18
  По тяхната логика у нас почти всяка жена трябва да се води изнасилена понеже не е искала при първото питане, но след няколко подпитвания е склонила. В същото време гейовете се мляскат и пощипват по булевардите, но това не е сексуално притеснение за останалите, макар че трудно може да го обясниш на малки дечица.
 • гост
  Отговор
  2 10:07  06.06.18
  АвторЪТ да си каже мнението :-)
 • американски "морал"
  Отговор
  3 10:12  06.06.18
  Харви ние не сме балъци наясно сме, че са се плющели за роли и слава, което е един вид проституция, но са много, а ти един, а една лъжа изречена 100 пъти става "истина" ! По новите американски"стандарти" и " морал" - изгаряш
 • 4 11:30  06.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • пост
  Отговор
  5 18:40  06.06.18
  Холивуд ще почва само анимация. Продуцентите ги е страх, да си поискат.
 • Василев
  Отговор
  6 23:01  06.06.18
  Селяни, даже кравата Пенка ни би си поискала секс от грозника на снимката. Агент Квазимодо. ЦРУ!

Напиши коментар:


Публикувай