1 160 0

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО)

Изпълнителката представи и клипа към парчето, в който я виждаме в няколко различни роли

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО)
Снимки: Virginia Records
Милена Трачева

Новият сингъл на талантливата Михаела Маринова е вече факт. Той носи заглавието “Очи в очи”, а премиерата на песента и видеото към нея бе в сряда (6 юни) .

За създаването на музиката и текста на песента, Михаела отново си партнира с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’, като аранжимента е изцяло негово дело.

“Страхотно се гордея с Михаела — уникално момиче, с извънземен глас и завидна дисциплина! Обичам всичките ни съвместни проекти. Щастлив съм, че работя с нея! Тя притежава невероятен талант, който за пореден път ще чуете и видите в “Очи в очи!”, коментира Pavell.

“Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло. Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собствените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!”, споделя за общата им работа Михаела.

Във видеото на “Очи в очи” Михаела влиза в пет различни сцени, за да пресъздаде 5 образа. За втори път по време на снимките за клип към неин сингъл на изпълнителката й се налага да стои до късни часове в студен басейн, за да заснеме една от сцените.

Видеото пък е създадено от режисьора Люси Иларионов, по сценарий на хореографа Милен Данков и с оператор Георги Марков.

България


Напиши коментар:


Публикувай