Last news in Fakti

7 Юни, 2018 19:27 2 082 1

Тарантино събира голям екип за ново приключение

  • куентин тарантино-
  • брад пит-
  • леонардо ди каприо-
  • бърт рейнолдс-
  • холивуд-
  • имало едно време в холивуд

"Имало едно време в Холивуд" се очаква да излезе на екран през 2019 гoдина

Тарантино събира голям екип за ново приключение - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорите Деймиън Луис, Дакота Фанинг и Люк Пери ще се снимат в деветия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", съобщи Contactmusic.

Сюжетът на филма проследява опитите на телевизионния актьор Рик Делтън и неговия ловък дубльор Клиф Бут да пробият в Холивуд през 60-те години на миналия век. Той се развива на фона на убийствата, извършени от последователите на Чарлз Менсън през 1969 г.

Деймиън Луис ще се превъплати в ролята на американския актьор Стив Маккуин, а Дакота Фанинг ще изиграе Линет Фром, членка на култа "Семейство Менсън", известна с опита си да убие американския президент Джералд Форд.

Люк Пери ще се превъплати в Скоти Лансър, един от полубратята, герои на сериала "Лансър", излъчван от CBS от 1968-1970 г.

Те обаче не са единствените нови попълнения в актьорския състав на трилъра. Към него се присъединяват още актьорите Никълъс Хамънд и Емил Хърш. Тарантино иска да привлече и Бърт Рейнолдс за ролята на фермер.

Тарантино събира голям екип за ново приключение
Снимка: БТА/АР

Леонардо ди Каприо и Брат Пит вече са подписали договорите си за участие в "Имало едно време в Холивуд". Преговорите с австралийската актриса Марго Роби, която трябва да се превъплати в ролята на убитата съпруга на Роман Полански - Шарън Тейт, са на финалната права.

"Имало едно време в Холивуд" се очаква да излезе на екран през 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    2 7 Отговор
    Всеки нов филм, който създава е по бездарен от предишния! Ярък пример за дегенерация!