Last news in Fakti

16 Юни, 2018 21:11 2 268 1

Голямо признание за великия Нийл Даймънд (ВИДЕО)

  • нийл даймънд-
  • джони мърсър-
  • паркинсон

Американският музикант получи наградата "Джони Мърсър" на церемония в Ню Йорк

Голямо признание за великия Нийл Даймънд (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Американският музикант Нийл Даймънд получи наградата "Джони Мърсър" на церемонията за въвеждане на новите членове в Залата на славата на авторите на песни в Ню Йорк, съобщи АP.

Макар вече да не ходи по турнета заради това, че страда от болестта на Паркинсон, изпълнението на 77-годишния Даймънд по време на церемонията беше жизнерадостно и запомнящо се. Той изглеждаше щастлив и развълнуван на сцената, докато изпълняваше удължена версия на легендарния си хит "Sweet Caroline".

Наградата "Джони Мърсър" се дава на творци, които вече са били въведени в Залата на славата на авторите на песни. Даймънд беше въведен в нея през 1984 г.

Голямо признание за великия Нийл Даймънд (ВИДЕО)

Тази година в Залата на славата на авторите на песни бяха въведени рокаджията Джон Меленкамп, кънтри певецът Алън Джаксън, поп групата Kool & the Gang, рапърът Джърмейн Дюпри, авторката на песни Али Уилис, композиторът и текстописец Стив Дорф и кънтри певецът Бил Андерсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    2 0 Отговор
    Много голям!