17 Юни, 2018 14:55 2 608 3

Spice Girls отмениха турнето (ВИДЕО)

  • spice girls-
  • спайс гърлс-
  • виктория бекъм

Момичетата не са пели заедно от церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 гoдина

Spice Girls отмениха турнето (ВИДЕО) - 1

Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на певиците по 30 милиона британски лири, няма да се състои, съобщи Contactmusic.

Очакваше се момичешката група да се събере отново за няколко проекта, сред които и световно турне. Макар и Виктория Бекъм да казваше, че няма да участва в турне, останалите - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Хорнър, се надяваха, че мениджърът Саймън Фулър ще я убеди.

"Те имаха оферта за 150 милиона британски лири, с концерт на стадион "Уембли". При тези условия дори Мел Си, която преди това проявяваше неохота, подписа" - каза неназован източник.

Преди месец Мел Би обяви, че всички са подписали договори за завръщането си. Плановете обаче бързо се объркаха. Сега спайските са с усещането, че мениджърът им ги е използвал, за да се заговори отново за него.

Предишното турне на група Spice Girls беше през 2007 г. - 2008 г. Те не са пели заедно от церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    4 0 Отговор
    Май само Виктория успя да спечели от известноста си.
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Мисля че е време да се.прекръстят на Spice Milfs
  • 3 Киро-Смока

    1 0 Отговор
    Черничката ще я клатя като зряла джанка.......ще я клатя , а тя ши ми пее на ушле.