Last news in Fakti

23 Юни, 2018 22:00 5 131 5

Идват 9 филма за "Междузвездни войни"

  • междузвездни войни-
  • филми-
  • 9

Серия от нови продукции по сагата

От Lucasfilm работят по 9 нови филма от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

Информацията беше разкрита от Том Кейн, който озвучава част от героите на поредицата. На този етап се знае, че се работи по филми за Боба Фет и Оби Уан Кеноби. Останалите ленти обаче остават в мистерия. Най-вероятно ще видим и новата трилогия от режисьора Райън Джонсън.

Знае се и че продуцентите на „Игра на тронове“ Д.Б.Уайз и Дейвид Бениуф са се захванали със сагата. Те вероятно ще работят по сериал към поредицата, но се говори, че имат и проект за друга трилогия.

В момента се работи по сценариите на отделните филми. Очаква се скоро да има официални новини за тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    25 2 Отговор
    Дрисни си мислят, че дойната крава е безкрайна, и някак си не забелязват, че изгубиха повече от половината верни фенове на сагата с малоумните си сценарии и режисура.
  • 2 ГГГ

    23 1 Отговор
    След старите три серии "от едно време" тези ме изтърваха - не гледам. И 5 сезона да направят, няма да са за мен Междузвезните войни, които гледах с отворена уста на третия ред в киното (в добрия случай) или правостоящ (щото с билет за "седнал" не може се уреди кой бъде). Хубаво беше едно време - ходихме на кино, целят град беше там.
  • 3 Джаба

    14 1 Отговор
    Те ги готвят, но ще има ли кой да ги гледа? Аз лично не!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зорлем

    2 0 Отговор
    Малий, "Дързост и красота" вече определено трябва да се притесняват за рекорда си за най-дълговървящ сериал.