22 Юни, 2018 13:32 2 457 0

Сър Пол Маккартни не мисли за пенсиониране (ВИДЕО)

  • пол маккартни-
  • the beatles-
  • бийтълс

Легендата от The Beatles пуска нов албум през септември

Сър Пол Маккартни не мисли за пенсиониране (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Сър Пол Маккартни оповести, че на 7 септември ще излезе 17-ият му соло албум "Egypt Station", предаде CNN. Бившият бийтълс го описа като музикално пътешествие и разкри, че две от включените в диска песни са озаглавени "Come On to Me" и "I Don't Know".

За излизането на диска сър Пол се е осланял на стара концепция на The Beatles, тъй като въпросните две песни съставляват сингъл с двойна страна А. През 1965 г. същото за пръв път бе направено от групата с "Day Tripper/You Can Work It Out".

Предишният диск на Маккартни "New" излезе преди 5 години. Легендарният музикант обяви на сайта си, че заглавието "Egypt Station" е заимствано от едноименна картина, която той е нарисувал, и че то подканя към пътуване в безброй музикални територии.

Сър Пол Маккартни не мисли за пенсиониране (ВИДЕО)

"В "Egypt Station" всяка песен е като отделна спирка - поясни той. - Това ни помогна да структирираме идеите си за песните. Сякаш музиката идва от място, което съм сънувал." Първата и последната композиция са инструментални и са озаглавени "Station I" и "Station II".

Новият албум включва също песните "Happy with You", "People Want Peace" и "Despite Repeated Warnings".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: