Last news in Fakti

22 Юни, 2018 20:30 9 549 3

Хванаха бруталния убиец на рапъра (ВИДЕО)

  • екс екс екс тентасион -
  • рапър-
  • дедрик девъншей уилямс

Екс Екс Екс Тентасион беше застрелян във Флорида на излизане от автомобила си

Хванаха бруталния убиец на рапъра (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Младеж на 22 години беше арестуван във Флорида за смъртта на рапъра Екс Екс Екс Тентасион, съобщи АР.

Заподозреният Дедрик Девъншей Уилямс беше арестуван в град Помпано бийч. Той е обвинен в непредумишлено убийство. Уилямс е арестуван и преди за кражба на автомобил, домашно насилие, притежание на кокаин и оръжие. Досега не е излежавал присъда в затвор.

Рапърът Екс Екс Екс Тентасион беше застрелян в понеделник следобяд на излизане от автомобила си, като към него са се приближили двама души. Мотив за стрелбата не беше съобщен. От полицията допускат, че става въпрос за опит за грабеж.

Хванаха бруталния убиец на рапъра (ВИДЕО)

Истинското име на Екс Екс Екс Тентасион е Джасей Дуейн Онфрой. Той издаде дебютния си албум през август 2017 г. С втория си албум "?" рапърът оглави престижната класация Топ 200 на "Билборд" в края на март тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 XxX

    7 1 Отговор
    Никакъв грабеж. Братовчед му го е натопил и му е направена засада. Много хора завиждаха на Х заради успехите му и личността му. Само на 20 говореше толкова мъдро на моменти... И точно когато започна да си оправя живота, му го отнеха... Наистина е жалко. А много от песните му не бяха РАП.
  • 3 бобо

    3 0 Отговор
    А сега няма ли да има безредици ? Живота на черните също е важен.