Last news in Fakti

26 Юни, 2018 23:00 3 021 11

Дейвид Линч: Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти на САЩ

  • дейвид линч-
  • доналд тръмп-
  • туин пийкс-
  • бърни сандърс

Режисьорът не си спомня за кого е гласувал на последните президентски избори

Дейвид Линч: Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти на САЩ - 1

Доналд Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти в историята на САЩ, според Дейвид Линч, предаде AFP.

В публикувано през уикенда интервю за британския The Guardian режисьорът на "Туин пийкс" и "Синьо кадифе" заяви, че не може да прецени работата на милиардера републиканец, но добави, че е възможно идването на Тръмп на власт да отвори пътя за големи реформи. Той може да стане един от най-великите президенти в историята, защото е объркал нещата до такава степен, подчерта 72-годишният Линч, смятан за един от най-великите в бизнеса.

"Никой не може да спре този човек по интелигентен начин", коментира Линч. Според него Тръмп може и да не върши добра работа, но създава възможност други хора извън системата да го направят.

"Нашите така наречени лидери не помагат за напредъка на страната, не постигат нищо. Те са като деца. Тръмп изложи всичко това на показ", подчерта той.

Дейвид Линч: Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти на САЩ

Самият Линч не си спомня за кого е гласувал на последните президентски избори в САЩ, през ноември 2016 г., но е дал своя вот за Бърни Сандърс на първичните избори за определяне на кандидата на Демократическата партия.

Тръмп побърза да сподели думите на Линч в акаунта си в Тwitter. Той освен това спомена думите на режисьора и на предизборна среща в Южна Каролина.

Според статията "е гласувал за Бърни Сандърс. Но сега казва, че Тръмп може да е бил добрият избор", заяви президентът на САЩ, предизвиквайки смях и аплодисменти.

"Кариерата му в Холивуд официално е приключена", предрече Тръмп, визирайки ожесточената съпротива на голяма част от американските кинодейци срещу неговата личност и политика.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕШЕВ

    8 14 Отговор
    О,НЕ,ТРЪМП ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЕДИН ОТ НАЙ ВЕЛИКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ,ТОЙ Е ОТ РАНГА НА РЕЙГЪН,КОЙТО УСПЯ ДА СЪБОРИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА СЕСЕСЕРЕ.СЕГА ТРЪМП ЩЕ СЪБОРИ ,И ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ ЛАЙНЯНАТА КОЧИНА РАШША И ЛАЙНЯНИЯ СВИНАР СЪС ИМЕ НА ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН.

    Коментиран от #3

  • 2 Ганчо

    11 1 Отговор
    Дейвид Линч: Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти на САЩ
    Режисьорът не си спомня за кого е гласувал на последните президентски избори.
    Добре!
    Да се опъваш на целия свят е налудничаво.
    Ще си бере плодовете Тръмп!
    Има време.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 НКВД

    11 8 Отговор
    На Д.Линч му е време да си смени памперса и да си пине хапчетата за деменция
  • 5 Ганчо

    16 5 Отговор
    Как ще си спомня, като 2/3 от американците са постоянно дрогирани!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 955

    12 0 Отговор
    Европа прие милиони емигранти идващи от 16-ти век с технире разбирания и култура, Тръмп забрани със закон влизането на тези хора в САЩ. Кой постъпи правилно и кой сгреши?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.