Last news in Fakti

28 Юни, 2018 14:03 1 533 0

Сър Мик Джагър мечтае за...

  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • коронейшън стрийт

74-годишният музикант е огромен почитател на популярния сериал "Коронейшън стрийт" и иска да участва в него

Сър Мик Джагър мечтае за... - 1

Фронтменът на легендарната британска рок група The Rolling Stones сър Мик Джагър копнее за роля в любимия си сапунен сериал, пише в. Daily Star.

74-годишният Джагър е огромен почитател на популярната сапунка "Коронейшън стрийт" и мечтае да се снима в нея, разкриват източници от обкръжението му.

"Мик е един от най-големите привърженици на сериала. Не мисля, че е пропускал епизод. За него ще е сбъдната мечта да получи епизодична роля в поредицата. Ако това се случи, той ще е една от най-големите звезди, гостували в сериала", разкрива неназован източник.

Джагър се е снимал в киното, но все още не се е "подвизавал" в хитова продукция на малкия екран.

През годините в сериала "Коронейшън стрийт" са гостували знаменитости от ранга на Джоан Колинс, сър Иън Маккелън и принц Чарлз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА