1 Юли, 2018 13:26 2 608 1

Брад Пит: Не търся сериозна връзка

  • нери оксман-
  • брад пит-
  • анджелина джоли

В последно време на Брад се приписва връзка с Нери Оксман - професор от Масачузетския технологичен институт

Брад Пит: Не търся сериозна връзка - 1
Снимки: БТА/АР

В последно време на Брад Пит се приписва връзка с Нери Оксман - професор от Масачузетския технологичен институт. Приятели на холивудския актьор обаче са твърдо убедени, че в плановете му на този етап не влизат сериозни отношения, съобщи Contactmusic.

Според източници от обкръжението на 54-годишния Пит той и Оксман официално не са двойка. Причината е, че актьорът не е готов да се впусне в сериозна връзка, тъй като е фокусиран върху кариерата и децата си.

"Брад е излизал на срещи, но на този етап не планира сериозно обвързване. Фокусът му в момента е насочен към двете най-значими неща в живота му - децата и работата. За него да бъде баща е най-важното задължение. Брад е доволен от сегашното си положение и когато не е ангажиран с работа, се радва на времето, прекарано с децата", казва неназован източник от обкръжението на актьора.

Брад наскоро се е завърнал в Лос Анджелис, след като е прекарал известно време с шестте си деца в Лондон, където майка им Анджелина Джоли снима новия си филм.

Брад Пит: Не търся сериозна връзка

Пит и Джоли приключиха връзката си през 2016 г. след продължил две години брак. След раздялата си холивудските звезди поведоха съдебни спорове за попечителството над трите им осиновени и трите им биологични деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    4 0 Отговор
    Явно си е научил урока.ХАХАХАХАХА