Last news in Fakti

30 Юни, 2018 13:20 7 855 5

Посрещаме Джулай морнинг! (ВИДЕО)

  • джулай морнинг-
  • джон лоутън-
  • изгрев-
  • камен бряг

Редица концерти и събития за първото юлско слънце

Посрещаме Джулай морнинг! (ВИДЕО) - 1

Първото юлско слънце ще бъде посрещнато с концерти и събития на различни места в страната. В местността Камен бряг малко след полунощ ще започне традиционният купон за Джулай морнинг. В Шабла посрещането ще бъде на централния плаж на къмпинг Добруджа.

Италианска рок група пък ще участва за пръв път в тазгодишното издание на Джулай морнинг в Тутракан.

"Ще има и специално озвучаване", каза тутраканският кмет. Очаква се в града да пристигне и Джон Лоутън, който ще пее с Б.Т.Р.

Купонът ще продължи цяла нощ в местността "Лодкостоянка". Според кмета на Тутракан д-р Димитър Стефанов празникът подпомага и местния бизнес, който също съдейства за осъществяването на проявата.

Артисти на кокили ще има за Джулай морнинг в Слънчев бряг. Там купонът ще бъде на Южния плаж, припомня БНР.

И в Кърджали ще посрещнат изгрева на 1 юли на брега на едноименния язовир. В един от заливите ще се изявяват местни рок групи, а изпълненията ще продължат до сутринта.Проявата е на доброволни начала и с подкрепата на местната администрация. А идеята за това събитие е на Мирослав Шопов, собственик на кораб и почитател на рока.

„Надяваме се, както винаги, да прекараме добре с приятели, с любители на рок музиката да посрещнем изгрева на слънцето“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    4 6 Отговор
    ще го посрещнат с чадъри и ако са истински привърженици на най-безсмисления празник нека да стоят там до изгрева не като ги завали дъжда да си ходят хахахаах няма по тъп празник чесно ... дори немосля че трябва да се нарича празник този ден

    Коментиран от #5

  • 2 българин

    0 9 Отговор
    Е на това се казва хилядолетна българска традиция! Колко от тези които празнуват този ''празник'' могат да изпеят българския химн?
  • 3 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор
    И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЛЪНЦЕ ЩЕ ИМА!И ЩЕ СЕ ПИЕ И ПЕЕ,ЗАЩОТО ДУШАТА ИМА НУЖДА!!!
  • 4 rolis

    6 0 Отговор
    Първото юлско утро! Нека посрещаме живота с любов и винаги да му се радваме!
  • 5 Kirumo

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Защото в чалгата и кючеците ти има много смисъл.
    Би било много смислено да почетеш от някой буквар, но явно нямаш желание.