Last news in Fakti

3 Юли, 2018 12:52 1 378 3

Големият Джон Малкович влиза в култов сериал (ВИДЕО)

  • джон малкович-
  • новият папа-
  • джъд лоу-
  • младият папа-
  • паоло сорентино

Актьорът ще изпълни главна роля в "Новият папа" 

Големият Джон Малкович влиза в култов сериал (ВИДЕО) - 1

Холивудският актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович ще изпълни една от главните роли в сериала "Новият папа", съобщи Variety.

Сюжетът на новия сериал, продуциран от телевизиите Sky и HBO, се пази в тайна. "Новият папа" ще е свързан със сериала "Младият папа", но няма да е негово пряко продължение.

Режисьор на новия сериал ще е италианецът Паоло Сорентино, заснел "Младият папа". В момента той работи заедно с Умберто Контарело и Стефано Бизес над сценария.

Малкович може да изпълни титулната роля в "Новият папа", макар това засега да не е потвърдено. Известно е обаче, че Джъд Лоу, който изпълнява главната рола в "Младият папа", ще се снима и в новия сериал.

Снимките ще започнат през ноември в Италия.

Първият епизод от "Младият папа" беше излъчен през есента на 2016 г. В сериала се описва животът на ексцентричния италоамериканец Лени Белардо, който е провъзгласен за папа Пий XIII. Той е сред най-младите папи в историята. Главни роли в "Младият папа" са поверени на Джъд Лоу и Даян Кийтън.

Големият Джон Малкович влиза в култов сериал (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    6 0 Отговор
    "Младият папа" е страхотен сериал даващ свеж поглед за живота в най-старата мултинационална корпорация.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Apo

    1 0 Отговор
    Младият Папа е по добър от от новият Папа