Last news in Fakti

7 Юли, 2018 14:40 1 689 0

Слоухенд забива на култово шоу в Лондон (ВИДЕО)

  • ерик клептън-
  • хайд парк-
  • лондон-
  • фестивал

Ерик Клептън, Пол Саймън и The Cure ще участват във фестивалa в Хайд парк 

Слоухенд забива на култово шоу в Лондон (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Британският китарист Ерик Клептън, американският певец Пол Саймън и английската рок група "Кюър" са сред големите имена, които ще участват на летния фестивал "Бритиш съмър тайм" в лондонския Хайд парк, съобщи Reuters.

Роджър Уотърс от легендарната група Pink Floyd ще е сред първите, които ще се качат на сцената днес, последван от рокаджиите от The Cure и от знаменития китарист Ерик Клептън през уикeнда.

Американският певец Бруно Марс ще се изяви следващата седмица. Фестивалът ще завърши на 15 юли с концерт на Пол Саймън, който е в рамките на прощалното му турне.

Концертите в събота (7 юли) съвпадат с мача между Великобритания и Швеция от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол в Русия, който ще бъде следен от британците. Запитани дали са осигурили екрани, на който посетителите на фестивала "Бритиш съмър тайм" да могат да гледат срещата, организаторите отвърнаха: "Заели сме се с това".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА