Last news in Fakti

7 Юли, 2018 19:00 11 649 1

Откриха мъртъв в колата му звезда от Евровизия

  • влатко илиевски-
  • евровизия-
  • македония-
  • скопие

Смъртта на Влатко Илиевски беше потвърдена от полицията

Известният македонски поп и рок изпълнител Влатко Илиевски беше открит мъртъв в неговия автомобил в столицата Скопие тази нощ, съобщава "Дарик".

Смъртта на известния певец бе потвърдена от полицията. По данни в македонските медии следи от насилие по тялото на Илиевски не са открити. Трупът е предаден на съдебните лекари за извършване на аутопсия.

33-годишният Илиевски, който е роден в Скопие, представи родината си на Евровизия през 2011 година в Германия с песента "Русинка".

Музикалната си кариера започва през 2000-та година. Сред най-известните му хитове са "С теб съм най-богат на света", "Прегърне ме", "Скитник", "Остави ме да умра при други".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖороЧ

    2 0 Отговор
    Може дя е поръчка ако се е опитал да пее песен за македония как европа и нато искат да лапнат македония на заев вече му го заврея