Last news in Fakti

11 Юли, 2018 14:30 1 911 1

Успешно бъдеще след Хари Потър

  • дж. к. роулинг-
  • корморан страйк-
  • хари потър

Новата книга на Дж. К. Роулинг ще излезе в продажба през септември

Успешно бъдеще след Хари Потър - 1

Писателката Дж. К. Роулинг обяви в Тwitter, че новата й книга за Корморан Страйк ще излезе в продажба на 18 септември, съобщи BBC.

Тя сподели също как ще е оформена корицата.

Новият роман "Смъртоносно бяло" е четвъртият от серията за Корморан Страйк, написан под псевдонима Робърт Галбрейт. Частният детектив и помощничката му ще се заемат с престъпление, на което свидетел става "млад мъж с проблеми".

Разследването им ще стигне до парламента и красиво, но зловещо имение в провинцията. Ще се усложни и връзката на детектива със секретарката му.

"Смъртоносно бяло" започва веднага след събитията в третия роман "В служба на злото".

От трите романа от поредицата за Корморан Страйк - "Зовът на кукувицата", "Копринената буба" и "В служба на злото" досега са продадени над 1,2 милиона книги за 7,5 милиона британски лири.

Успешно бъдеще след Хари Потър

От "Зовът на кукувицата" обаче бяха продадени едва около 1500 екземпляра, преди да бъде разкрито кой е авторът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пари Хотър

    1 0 Отговор
    Браво !