Last news in Fakti

12 Юли, 2018 10:11 2 135 3

Скалата стана акушер

  • тиана джиа-
  • скалата-
  • дуейн джонсън

Дуейн Джонсън помогнал при раждането на дъщеричката си

Скалата стана акушер - 1
Снимка: БТА/АР

Aктьорът Дуейн Джонсън "Скалата" започнал да гледа на жените с много по-голямо уважение, след като помогнал при раждането на малката си дъщеричка Тиана Джиа, съобщава Contactmusic.

Щастливият 45-годишен татко на трета дъщеричка не спря да хвали дългогодишната си партньорка Лорън Кишиян, след като тя го дари с ново бебе през м. април.През цялото време Дуейн давал кураж на родилката, държейки ръката й. Но лекарят му казал, че ще бъде по-полезен, ако слезе с нея в родилното и присъства на раждането.Там Скалата се изявил и като начинаещ акушер.

Холивудският актьор и кечист е присъствал на ражданията и на двете си предишни дъщери - Симон Александра, която вече е на 16 и е от бившата му съпруга Дани Гарсия.

Скалата стана акушер

Бил е до Лорън и при предишното й раждане на Джасмин Лиа преди две години. Но сега за пръв път е помагал при раждането.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 1 Отговор
    Бъдещия президент на САЩ! Ако тоя се кандидатира ще отвее конкуренцията от паркинсонови идиоти от двете партии.
  • 2 зомби килър

    1 4 Отговор
    Скалата стана на фракция.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 3 Гошо

    5 1 Отговор
    Еваларка, Скаличка!