16 Юли, 2018 18:35 2 937 7

Спасител на плажа номер 1 минава под венчило

  • дейвид хаселхоф-
  • хейли робъртс-
  • спасители на плажа

Актьорът Дейвид Хаселхоф ще се жени след две седмици за годеницата си Хейли Робъртс

Спасител на плажа номер 1 минава под венчило - 1

Актьорът Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път след две седмици за годеницата си Хейли Робъртс, съобщи Contactmusic.

Сватбата е насрочена за 31 юли в Пулия, Италия. Церемонията ще бъде в тесен кръг. След нея младоженците ще заминат на меден месец на Малдивите.

Хейли Робъртс е бивша продавачка. Дейвид Хаселхоф се запознава с нея през 2011 г., когато е съдия в телевизионния конкурс "Британия има таланти". Сгодени са от две години.

Това ще е трети брак за 65-годишния актьор, който дължи популярността си на сериала "Спасители на плажа". Той има две дъщери на възраст 28 и 25 години от втората си съпруга Памела Бак, с която се раздели през 2006 г.

Спасител на плажа номер 1 минава под венчило

Хейли Робъртс е на 37 години. Дейвид Хаселхоф е казвал, че тя е единствената жена, на която е направил предложение за женитба "от сърце", защото я обича. При предишните си бракове се е чувствал по-скоро задължен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    16 6 Отговор
    Еми истинските мъже минават под венчилото. Другите си седят със селянките, които случайно са забърсали и душа не им дава да се оженят :)

    Коментиран от #3

  • 2 баба

    3 1 Отговор
    Ще се жени за трети път!! Господ му е дал хубост, ама за памет и разсъдък не е бил щедър.
  • 3 зомби килър

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Истинските мъже никога не се женят защото жените бързо удъртяват а всяко година на пазара излизат все повече ,по хубави по млади по лесни и евтини момичета,а мъжете са рядкост,жените се омъжват само за лузъри да ги издържат,а лигите им текат по старите ергени,писнало ми е да ми се пускат всякакви "щастливо" женени госпожи.Ако един мъж е женен значи е лузър.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Жозефино

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "зомби килър":

    Мачкай, животнооооо!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    пич е
    не може да му се отрече