22 Юли, 2018 22:01 3 010 1

Тимъти Шаламе влиза в "Дюн"

  • тимъти шаламе-
  • филм-
  • дюн

Актьорът преговаря за главна роля в новия филм

Актьорът Тимъти Шаламе е започнал преговори за главната роля в предстоящата екранизация по поредицата „Дюн“, съобщи Screen Rant.

Филмът ще бъде режисиран от режисьора Дени Вилньов. Очаква се Шаламе да изиграе главната роля на Муад Диб. Филмът е екранизация по класическите фантастични романи на Франк Хърбърт.

Шаламе нашумя покрай номинацията си за „Оскар“ за главна мъжка роля във филма „Назови ме с твоето име“. От тогава той е един от най-търсените млади актьори в Холивуд.

Вилньов вече заяви, че планира да направи поне два филма по романите. Той заяви, че планираните от него продукции няма да имат нищо общо с филма на Дейвид Линч от 1984 г.

Снимките трябва да започнат през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    4 0 Отговор
    Че кой от младите е чел "Дюн"? Най-много да са разлиствали комикси.