22 Юли, 2018 16:12 1 618 0

Zucchero с концерт в Античен театър Пловдив

  • zucchero-
  • пловдив-
  • концерт
Zucchero с концерт в Античен театър Пловдив - 1

В неделната вечер в България се очаква да пристигне звездата Zucchero. Заедно със своя екип от 60 човека от летище „София” той ще се насочи към Пловдив. Италианският музикант е изявил желание да пристигне ден по-рано, за да има възможност да разгледа града.

Интересно е да се отбележи, че италианският изпълнител има специален хранителен режим и вечерята му трябва да бъде сервирана точно два часа преди началото на концерта в специално обособена зона, непосредствено до гримьорната му. Тя ще включва суши, плато от специално подбрани сирена, пресни плодове и висококачествено българско бяло вино.

По време на концерта си в Пловдив, Zucchero ще изпълни най-доброто от 30–годишната си музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА