Last news in Fakti

23 Юли, 2018 21:47 2 106 0

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“

  • балканска магия-
  • сигнал-
  • велинград-
  • музика
Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“ - 1

Заключителната вечер на четиридневния фестивал „Балканска магия“, който продължи от 19 до 22 юли, предизвика истински фурор в град Велинград. Главни виновници за това бяха рок легендите от група Сигнал, които поставиха невероятен финал на Фестивала на музиката, мезето и питието.

Както и в предишните три дни, събитието започна с програма от сутринта, като предлагаше игри и забавления за най-малките. През целия ден и вечерта всеки можеше да опита качествените питиета и вкусните специалитети, приготвени от майстор-готвачи.

Музикалната програма на събитието започна специално за любителите на фолклорната музика с дует „Пирин“. Изпълнителите от талантливото дуо бяха подготвили емблематични песни от македонския край и подканиха всички гости на кръшно хоро, което беше продължено от изпълненията на Дения Пенчева. Атрактивната певица излезе на сцената на „Балканска магия“ и буквално омагьоса всички посетители с красивите си изпълнения. Репертоарът ѝ включваше и песни от нейния нов албум „Българско момиче“.

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“

След прекрасната фолклорна програма Клавдия зарадва почитателите на поп музиката. Победителката от BG Music Festival 2017 нажежи обстановката с разнообразни поп и R&B парчета и впечатляващи танци.

Щафетата бе поета от гръцката звезда Йорданис Агапитос. Той успя да пренесе всички гости в южната ни съседка с богата програма за всеки вкус. Изпълнителят пя повече от час най-популярните си хитове и запали страстите на стадион „Чепинец“.

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“

След това сцената озари певицата от ефира на BG Music Channel – IVY. Талантливата изпълнителка зарадва публиката с доза модерна българска музика от своя репертоар и впечатли всички със стилната си визия.

Грандиозният финал на вечерта и фестивала „Балканска магия“ поставиха ветераните от група Сигнал. Виртуозните музиканти предизвикаха екзалтираните викове на хилядите хора, дошли да видят и чуят на живо любимия си състав. Стадионът се оказа тесен да побере желаещите да гледат уникалното им представяне и всички околни пространства бяха изпълнени до краен предел. Данчо Караджов и компания изпълниха най-големите си хитове през годините, като публиката не спираше да пее с пълно гърло през цялото време. За финал на изключителното музикално шоу, продължило повече от час, групата изпълни на бис отново своята емблематична песен „Да те жадувам“. Музикантите не скриха огромното си вълнение от срещата с публиката във Велинград. Те поздравиха организаторите Фен ТВ и Община Велинград за първото издание на „Балканска магия“ и им пожелаха много успехи в бъдеще.

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“

Група „Сигнал“ закриха „Балканска магия“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА