Last news in Fakti

2 Август, 2018 21:00 2 384 2

Анимация за милиард долара (ВИДЕО)

  • феноменалните-
  • самюъл л. джаксън-
  • холи хънтър-
  • брад бърд

"Феноменалните 2" събра 1 млрд. долара приходи в световния бокс-офис

Анимация за милиард долара (ВИДЕО) - 1

Анимационният филм "Феноменалните 2" на режисьора Брад Бърд донесе 1 милиард долара приходи от прожекции в целия свят, съобщи Contactmusic.

"Феноменалните 2", в който персонажи са озвучени от Самюъл Л. Джаксън и Холи Хънтър, е продължение на излезлия през 2004 г. по екраните "Феноменалните", смятан за един от най-добрите анимационни филми на всички времена.

На "Феноменалните 2" бяха нужни 47 дни, за да събере 1 милиард долара приходи от прожекции. Успехът е впечатляващ, като се има предвид, че лентата все още не е прожектирана в Германия, Италия и Япония.

"Феноменалните 2" донесе 573 милиона долара приходи от прожекции в САЩ и стана едва четвъртият филм, събрал повече от половината от приходите си в страната, където е произведен.

Той се присъединява към анимациите "Замръзналото кралство", "Миньоните", "Играта на играчките 3", "Търсенето на Дори", "Аз, проклетникът 3" и "Зоотрополис", които също са събрали над 1 милиард долара приходи от прожекции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    4 4 Отговор
    Днес го гледах с детето - наду ми се главата! Самата история не е реална даже за анимация.
  • 2 Сиромаха

    6 1 Отговор
    Ей за ТОВА са ГОЛЕМИ !!!!!!за ТОВА са номер 1 , от НИЩО пари правят .