Last news in Fakti

7 Август, 2018 09:19 2 579 6

Тъжно! Холивудска икона се пенсионира (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • робърт редфорд-
  • оскар-
  • холивуд

Робърт Редфорд слага край на великата си актьорска кариера

Тъжно! Холивудска икона се пенсионира (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен "Оскар" и основател на филмовия фестивал "Сънданс" Робърт Редфорд е готов да преустанови актьорската си кариера, съобщава BBC.

Преди две години Редфорд заяви, че ще прекрати изявите си пред камера, когато приключи работа над предстоящите си проекти. До излизането на най-новия му филм "The Old Man & The Gun" остава малко повече от месец и ветеранът смята, че с него идва и моментът да се оттегли като актьор.

"Никога не казвай никога. За себе си обаче съм стигнал до заключението, че по отношение на актьорската ми дейност краят настъпи. Занимавам се с това от 21-годишен и мисля, че съм дал предостатъчно", казва 81-годишният Редфорд.

Тъжно! Холивудска икона се пенсионира (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тъжно! Холивудска икона се пенсионира (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рoбърт, който успешно се изявява и като режисьор, преди е споделял, че когато се оттегли от актьорството, ще се фокусира върху работата си зад камера.

Сега обаче той вече не изглежда толкова убеден. На въпрос дали след като преустанови актьорската си дейност ще продължи да се занимава с режисура, Редфорд отговаря: "Ще видим".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    23 0 Отговор
    Боби Редфорд е гигант!
  • 2 незнайко

    20 0 Отговор
    81 годишен и още играе, браво. Наистина актьорите не излизат в пенсия!!!
  • 3 Не го мислете

    10 5 Отговор
    Какво е тъжното? Човекът е осъзнал, че е остарял. Иска да осребри пенсионната застраховка. Това, че е легенда, никой не може да му го отнеме.
  • 4 Stefko 88

    14 1 Отговор
    Титан в делото си! Ще гледам някой негов филм довечера!
  • 5 Обичам

    9 0 Отговор
    Обичам Робърт Редфорд.Велик актьор и човек.Пожелавам му много здраве и още дълги,но спокойни дни.
  • 6 БАЙ МИЛЕ

    2 0 Отговор
    ВЕЛИК...!!!!!!!