2 014 1

Дейв Батиста може да напусне "Пазителите на галактиката"

Актьорът изрази пълна подкрепа за Джеймс Гън

Росен Стойчев

Актьорът Дейв Батиста заяви, че е готов да напусне поредицата „Пазителите на галактиката“, съобщи Movie Web.

В момента се работи по третата част от поредицата. Батиста обаче е изключително недоволен от това, че от Disney уволниха режисьора Джеймс Гън.

Гън трябваше да напусне поста си, заради няколко спорни стари съобщения в Twitter. Сега от студиото са решили да не използват и неговия сценарий за третия филм.

Това явно вече е дошло в повече за Батиста, който е готов да напусне продукцията.

„Никой не защитава това, което е написал, но за мен това беше една подмолна кампания срещу един добър човек. Джеймс е един по рода си. Той е един от най-стойностните хора, с които съм се запознавал. Сега май се канят да не използват и неговия сценарий, което ме кара да мисля, че ще напусна продукцията или просто ще помоля да ме заменят. Мисля, че това трябва да се направи“, заяви Батиста.

Ролята на Дракс беше факторът, който помогна на Батиста да си пробие път от кеча към киното. Повечето от актьорите в поредицата вече обявиха, че подкрепят режисьора.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Star Lord
    Отговор
    1 00:31  13.08.18
    Точно така ! Без Гън и Батиста Пазителите просто няма да бъдат същите. А щом не са същите и реакцията на зрителите няма да е същата което директно кореспондира с посещаемоста в кината. Но на чифутите от Дисни им е все тая. Номера е една добра поредица да бъде превърната в боза с лимонада.

Напиши коментар:


Публикувай