9 Август, 2018 14:24 4 568 7

Брад Пит отвърна на удара

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • холивуд

Актьорът отхвърли твърденията на Анджелина Джоли, че не е осигурил издръжка на децата си

Брад Пит отвърна на удара - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка на децата си, и обвини съпругата си Анджелина Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело, съобщи ABC.

В новия рунд от взаимните обвинения между двете холивудски знаменитости, известни някога като Бранджелина, адвокатите на Пит заявиха, че той е платил над 1,3 милиона долара за Джоли и децата им след раздялата им през 2016 г.

В документи, представени пред Върховния съд в Лос Анджелис, адвокатите уверяват също, че Пит е дал на заем 8 милиона долара на Джоли, за да й помогне да купи нов дом.

"Уверенията на Брад са безсрамен опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от факта, че не е изпълнил изцяло задължението си да плаща издръжка на децата", заявиха адвокати на Джоли.

Според актрисата Пит от година и половина не е отделял достатъчно средства за издръжка на децата или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

Брад Пит отвърна на удара

Пит пък заяви чрез свой представител, че е изпълнявал неотклонно задълженията, които е поел.
Брад и Анджелина се разделиха през месец септември 2016 година.

Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 г. Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    12 0 Отговор
    Ризата му е уникална!

    Коментиран от #2

  • 2 Солджъра

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хубенов":

    Еиийй Палавник !!!!
  • 3 гост

    26 0 Отговор
    По милион на година за децата, какво им издържа? Тази, която обикаляше по страни от третия свят и се правеше на много добра да вземе да се замисли, че с толкова пари може да изхранва цяло село в Африка за поне година и да осигури на децата училище, учители, ток и вода. В пълен разрез е твърдението, че толкова пари не стигат за издръжка на децата. Какво да кажат жените с две деца, чиито мъже са се пропили, не рабоят и не са видяли лев издръжка, но са си възпитали и отгледали децата като хора?
  • 4 CUKOVSKI

    3 1 Отговор
    TYA ISKA OSHTE,ZA DA MOGE DA SI KUPI NOV LIBOVNIK,OTI E MNOGO STARA,A I SPARUGENA,PA I NEMA NENKI,MMANI,MANI.
  • 5 Истината

    9 0 Отговор
    Тая алчна лъжлива мръсница да се засрами! Все по-зла и гадна става... и грозна!
  • 6 незнайко

    2 1 Отговор
    Добре, че я напусна Брад ! Сега е ясно каква е била Анджелина ! НЕНОРМАЛНА !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Факт

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Винаги е била!