Last news in Fakti

11 Август, 2018 14:25 3 872 1

Издирват за кражба звезда от "Блейд Рънър" (ВИДЕО)

  • шон йънг-
  • блейд рънър

Шон Йънг е задигнала стока за около 12 хиляди долара

Издирват за кражба звезда от "Блейд Рънър" (ВИДЕО) - 1

Полицията обяви за издирване Шон Йънг, звезда от филма "Блейд Рънър" (1982 г.), по подозрение в кражба от магазин в Ню Йорк, предаде АP.

Петдесет и осем годишната актриса попаднала в обективите на камерите за наблюдение, когато заедно със съпровождащия я мъж откраднала компютри и компютърни програми от магазин в квартала Куинс. Задигнатата стока възлизала на около 12 хиляди долара.

По данни на сайта за знаменитости TMZ Йънг навремето е била на работа в този магазин, но преди няколко седмици я били уволнили.

Издирват за кражба звезда от "Блейд Рънър" (ВИДЕО)

Актрисата е арестувана и в миналото. През 2012 година тя беше задържана за това, че на церемонията по раздаване на "Оскар" нанесе удар на сътрудник на службата по охраната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кинорежисьор

    1 2 Отговор
    Тези двамката в голям филм са се вкарали!!