1 464 6

Сандра Бълок: Страхувах се да работя с Харви Уайнстийн

Сандра Бълок: Страхувах се да работя с Харви Уайнстийн
Снимки: Shutterstock
Събина Андреева

Обсъждайки обвиненията в сексуално посегателство срещу Харви Уайнстийн, Сандра Бълок разказва, че никога не е работила с продуцента, но е била ужасена от него въпреки това.

"Чувах неща за Харви и се страхувах от него", споделя Бълок пред The Sunday Times.

Пред изданието актрисата допълни, че е чувала за случаи на сексуални преживявания във Холивуд, в които жертвите на Харви са били представени в изключително лоша светлина, а той в такава на герой.

"Хората шушукат неща като: "Знаеш ли тя как се сдоби с тази роля? Спала е с Харви.", което аз отговарях с "Млъквай, не знаеш дали е вярно." След това разбирах, че тази жена е била брутално насилена от него.", разказва Бълок. "Те не спяха с него за роли. Това е искал да си мислят всички."

Актрисата, която участва в изцяло женския филм "Бандитките на Оушън", описа свое собствено неприятно преживяване с човек от горните етажи на индустрията, който обаче не е Харви. "Рано научих, че трябва да се държа настрана от тези неща и да се пазя", завършва разказа си тя.

Бълок не разкри името на човека от инцидента, нито подробности, но допълни, че първоначално се е опитала да се справи със ситуацията с доза хумор. Когато това обаче не подействало, е помолила да бъде уволнена. Не е ясно дали това все пак се е случило.

Актрисата преди време каза, че е била на ръба да приключи с кариерата си в Холивуд след като е осъзнала каква е реалността със сексуалното посегателство и половата дискриминация във филмовата индустрия.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кино критик
  Отговор
  1 17:31  11.08.18
  Няма от какво да се плаши Бълок,Харви не си пада по травестити!
 • лицемерие
  Отговор
  2 17:43  11.08.18
  Всички актриси в Холивод се писаха монахини светици ! Ми да си зашият цепките за по-сигурно !
 • Тоягата
  Отговор
  3 19:45  11.08.18
  Кажи си с две думи - шпорил ли те е Харви? Ах този младеж
 • бобо
  Отговор
  4 20:48  11.08.18
  Нещо не ми се връзва. Била е брутално насилена сексуално, и след това още веднъж насилена да приеме ролята?
 • Невярващ
  Отговор
  5 12:39  12.08.18
  Абе Бълок , за балъци ли ни вземаш ?
 • Санде Балъкова
  Отговор
  6 18:46  12.08.18
  ...никога не е проституирала за роли, дори и като млада. Тя е най-талантливата. И всички продуценти се редят на опашка за нея.

Напиши коментар:


Публикувай