716 4

Кустурица пее на ухо на руския министър на отбраната

Сръбският творец посвети песен на Сергей Шойгу

Анатоли Стайков

Сръбският режисьор и музикант Емир Кустурица посвети песен на руския министър на отбраната Сергей Шойгу като главен идеен вдъхновител на Армейските международни игри край Москва и я изпълни на церемонията по закриване на състезанията, предаде ТАСС.

"Много пъти в живота си съм виждал как хора стрелят и убиват хора. Благодарение на моя приятел Сергей Кужугетович Шойгу бе направена олимпиада, където стрелят и не убиват. Песента "Команданте" е посветена на моя приятел Сергей Шойгу", каза Кустурица на руски език.

Песента бе изпълнена в съпровод на No Smoking Orchestra.

Армейските международни игри бяха открити на 28 юли и завършиха вчера. В 28 състезания, включени в програмата, участваха 189 отбора от 32 страни, включително от Сърбия.

Сръбският министър на отбраната заяви на двустранна среща с руския си колега Шойгу, че Сърбия никога няма да участва в "антируската истерия" и няма да въведе санкции срещу Москва.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 12:06  12.08.18
  Господи, Ти си във всяко пясъчно зърно, в Теб е всичко, което съществува, Ти създаваш и рушиш светове и вселени. Отче наш, Ти който си навсякъде, Ти, чиито синове и дъщери сме всички ние под земното небе, да бъде Твоята воля. Благосклони и изслушай молбата ни. Отърви ни, Господи, от Русия, империята на злото. Спаси многострадалния руски народ от алчните му, безмилостни и развратни управители. Освободи света от руския терор, от руските интриги и лицемерие. Разруши днешна Русия, дай свобода на подтиснатите и поробени от нея народи, отнеми й и съсипи оръжията и суровините, с които тя държи заложници човеците по Земята! Затрий столетното владичество на жестокостта и немилосърдието в Русия, просветли умовете и смекчи сърцата на руските хора, покажи им пътя към истината, добротата и спасението. Господи, да бъде волята Ти, да стане тъй, както Твоят промисъл намира за нужно. Амин!

  Коментиран от #4

 • сър Джон
  Отговор
  2 12:17  12.08.18
  Хубаво, ама за сватба ли му пее или за груз 200? Щото има разлика.
 • Рубладжийче
  Отговор
  3 13:03  12.08.18
  Костурица удари в земята всички ваши рубладжии. Дори Бисер Киров, отявления русофил не можа да пее на ушенце на високопоставен руски велможа. Хвала лепо Емире, голем рубладжия излезе.
 • баба
  Отговор
  4 23:45  12.08.18

  До коментар #1 от "Kcaniba":

  Най-после един човек който чува Господ в главата си.И Господ му казва, че без Русия не може.

Напиши коментар:


Публикувай