1 121 0

Марк Уолбърг харесва новия "Оскар"

Според него е добре да има признание за комерсиалните филми

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Росен Стойчев

Актьорът Марк Уолбърг одобри идеята за нова категория за наградите „Оскар“, съобщи Cinemablend.

През миналата седмица от Филмовата академия на САЩ обявиха, че ще внесат няколко промени в церемонията за наградите „Оскар“. Една от тях ще е включването на нова категория, в която награда ще се дава за успехи на комерсиални филми.

„Вероятно ако имаше такава категория преди, ние щяхме да спечелим няколко награди. Има няколко наистина успешни комерсиални филми, за които мисля, че наистина заслужават подобна награда. Правим филми, които искаме хората да харесат и ако получим подобно признание, ще бъде супер. Така или иначе отново ще правим филми, които да забавляват публиката', заяви Уолбърг.

Някои критици вече разкритикуваха идеята за новата категория. Според тях по този начин се омаловажават постиженията на стойностните филми, които по различни причини трудно могат да има огромен финансов успех.

САЩ


Още по темата

 • Духът на промяната завладя Холивуд

  Духът на промяната завладя Холивуд

  Организаторите на наградите "Оскар" оповестиха няколко промени на фона на отчетения зрителски отлив през последните години, съобщи The ...
  9.08.2018
  635
  1
 • Крадецът на "Оскар" отива на съд

  Крадецът на "Оскар" отива на съд

  Мъжът, който открадна наградата "Оскар" на актрисата Франсис Макдорманд, ще бъде подведен под съдебна отговорност, предаде АР. На ...
  29.07.2018
  1 323
  1

Напиши коментар:


Публикувай