14 Август, 2018 17:27 1 661 1

Историята за Мулан оживява на големия екран (СНИМКА)

  • мулан-
  • дисни-
  • принцеса-
  • войн-
  • воин-
  • китай

Дисни показа за пръв път как ще изглежда "живата" Мулан в игрален филм, чиито снимки запознаха в понеделник. Студиото прави римейк на популярния от 90-те години на миналия век анимационен филм "Мулан", който разказва историята на едно момиче от Китай, което се слива с мъжете от армията и става воин.

В ролята на Мулан ще влезе актрисата Лиу Ифей, която е избрана измежду 1000 други кандидатки от 5 континента. За пръв път актрисата ще представи образа на китайския воин в игрален филм.

Дисни официално публикува снимка на актрисата, позната по-добре като кристалната Лиу, размахвайки меч в традиционно червено облекло. Лиу, която също като героинята си, има китайски корени, е лице на компаниите Диор, Гарниер и Пантен. Тя ще се въплъти в ролята на момиче, което се дегизира като мъж воин, за да спаси баща си.

Тази година отбелязваме 20-ата годишнина от излизането на анимационния филм, който излиза през 1998 година и променя света на азиатките завинаги. Дисни разчупва бариерите и показва една нова култура в огромния си свят от анимационни героини.

Актьорският състав на филма е повече от звезден и разнообразен. До Лиу ще се наредят звезди като Джет Ли, който ще изиграе императорът на Китай, както и Гонг Ли в ролята на силна вещица. Менторът на Мулан командир Тунг ще бъде изигран от Дони Йен, а Чен, в който Мулан се влюбва, ще бъде изигран от Йосон Ан.

Филмът ще излезе по кината в целия сват на 27 март 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Не е лесно с нискобюджетна кооп продукция да се прави хит